VÅRA MODELLER

ALPINE

Alpine kollektionen är en blandning av skandinavisk design och chalet stil. Den erbjuder en mycket omfattande sammansättning av badrumsmöbler. Alpine-serien kännetecknas av rundade former av olika material i kombination med naturligt ek/ask och pulverlackerade metallelement.

HOOP

Hoop är designad för att vara så nätt och stilren som möjligt. Dess mjuka runda former gör den unik bland den mer fyrkantiga standarden som går att finna överallt.

Quasi

Quasi-serien är en kombination av mjuka delningslinjer med klassisk vit färg och resistent bänkskiva av olika dekorer. Bänkskivans djärva färger ge subtil karaktär till denna serie. Det finns en möjlighet att använd valfritt tvättställ på marknaden som kan monteras på bänkskivan.

SEQUENCE

Sequence kollektionen är den perfekta lösningen för alla moderna badrum. Konfigurationen av skåp, topp och tvättställ ger en intressant komposition vad gäller form och färg. Skåp finns endast i vit glans, medan de andra elementen finns i tre nyanser.

Den moderna formen manifesterar sig i användningen av det ursprungliga patentsökta öppningssystemet och i den enkla konstruktionen av enskilda element i serien. Tack vare moduldesignen kan möblerna konfigureras fritt, vilket avsevärt underlättar individuella badrumsarrangemang.

LEVEL

Kombinationen av modernitet och minimalism är ledmotivet för Level serier. Unik design skapas av kombinationen av en ultratunn blank vit möbelkropp med intressanta fronter, kommodens lådor öppnas genom att trycka på fronten. Slutförandet av serien är ett vitt handfat med unik dekor som passar perfekt till design.

SINUS

Sinus kommer att ge alla badrum en unik karaktär och med ett omfattande utbud av skåp som ger ditt badrum tillräckligt med utrymme. Intressanta färger och tidlös design gör att Sinus möbler passar perfekt till interiör i alla badrum.

ARCH

Arch är en modern möbel med dynamiska former och mjuka kurvor. Materialet är av hög kvalité och går att finna i flertalet härliga färger.

MON ARCH

Den uppgraderad Mon Arch kollektionen kombinerar modern design och innovativa lösningar med den naturliga skönheten i antikt trä, men även flertalet andra färger. Bristen på handtag framför möblerna och användningen av LED-bakgrundsbelysning, som dessutom belyser det inre av den öppnade lådan, ger Mon Arch serien nya funktioner som gör den ännu mer karakteristisk i sin design.

Podgy

Podgy är en samling möbler som snabbt fick erkännande av köpare, vilket gör den till en av de mest populära serierna. Mjuka kurvor, extremt väl utformade och användbara utrymmen, mycket praktiskt handfat och många olika färger.

BOSTON

Boston är kulmen på uppfinningsrikedom, att kombinera enkla och böjda möbelelement. Användningen av sin form är unik i sitt slag, fräsning ersätta handtagen och ger designen en sofistikerad stil. Det keramiska handfatet med rundade kanter ger Boston ett tidlöst utseende och unik design.

KALMAR

Kalmar har en enkel och användbar form med högkvalitativa material. Dess osynliga handtag är både snygga och bekväma att använda. Allt detta gör Kalmar till en särskilt mångsidig möbel som strävar efter de senaste trenderna inom badrumsutformning.