VÅRA MODELLER

ALPINE

Alpine kollektionen är en blandning av skandinavisk design och chalet stil. Den erbjuder en mycket omfattande sammansättning av badrumsmöbler. Alpine-serien kännetecknas av rundade former av olika material i kombination med naturligt ek/ask och pulverlackerade metallelement.

BRIM

Brim-serien kännetecknas av runda kanter som ger möblerna stil och exceptionell mildhet. Vita glansiga fronter med en kropp av trädekor, med hänvisning till naturen, skapas ett komplett harmoniskt objekt. Ett subtilt handtag som kommer ut ur skåpfronterna passar perfekt med kroppen och mönstret. Handfatets rundade design ger möbeln modernitet och en unik stil.

Quasi

Quasi-serien är en kombination av mjuka delningslinjer med klassisk vit färg och resistent bänkskiva av olika dekorer. Bänkskivans djärva färger ge subtil karaktär till denna serie. Det finns en möjlighet att använd valfritt tvättställ på marknaden som kan monteras på bänkskivan.

SEQUENCE

Sequence kollektionen är den perfekta lösningen för alla moderna badrum. Konfigurationen av skåp, topp och tvättställ ger en intressant komposition vad gäller form och färg. Skåp finns endast i vit glans, medan de andra elementen finns i tre nyanser.

Den moderna formen manifesterar sig i användningen av det ursprungliga patentsökta öppningssystemet och i den enkla konstruktionen av enskilda element i serien. Tack vare moduldesignen kan möblerna konfigureras fritt, vilket underlättar individuella badrumsarrangemang.

LEVEL

Kombinationen av modernitet och minimalism är ledmotivet för Level serier. Unik design skapas av kombinationen av en ultratunn blank vit möbelkropp med intressanta fronter, kommodens lådor öppnas genom att trycka på fronten. Slutförandet av serien är ett vitt handfat med unik dekor som passar perfekt till design.

SINUS

Sinus kommer att ge alla badrum en unik karaktär och med ett omfattande utbud av skåp som ger ditt badrum tillräckligt med utrymme. Intressanta färger och tidlös design gör att Sinus möbler passar perfekt till interiör i alla badrum.

ARCH

Arch är en modern möbel med dynamiska former och mjuka kurvor. Materialet är av hög kvalité och går att finna i flertalet härliga färger.

MON ARCH

Den uppgraderad Mon Arch kollektionen kombinerar modern design och innovativa lösningar med den naturliga skönheten i antikt trä, men även flertalet andra färger. Bristen på handtag framför möblerna och användningen av LED-bakgrundsbelysning, som dessutom belyser det inre av den öppnade lådan, ger Mon Arch serien nya funktioner som gör den ännu mer karakteristisk i sin design.

Podgy

Podgy är en samling möbler som snabbt fick erkännande av köpare, vilket gör den till en av de mest populära serierna. Mjuka kurvor, extremt väl utformade och användbara utrymmen, mycket praktiskt handfat och många olika färger.

BOSTON

Boston är kulmen på uppfinningsrikedom, att kombinera enkla och böjda möbelelement. Användningen av sin form är unik i sitt slag, fräsning ersätta handtagen och ger designen en sofistikerad stil. Det keramiska handfatet med rundade kanter ger Boston ett tidlöst utseende och unik design.

KALMAR

Kalmar har en enkel och användbar form med högkvalitativa material. Dess osynliga handtag är både snygga och bekväma att använda. Allt detta gör Kalmar till en särskilt mångsidig möbel som strävar efter de senaste trenderna inom badrumsutformning.

NIVA

Kombinationen av djärvt färgschema med uttrycksfulla linjer och moderna former. Innovativ teknik lyfts fram med hjälp av dubbelspegeln i väggskåpet och utvalda tillbehör. Skärande metallhandtag fullbordar hela projektet. Niva gör varje badrum till en originalplats.

SETH

Seths tidlösa och mångsidiga egenskaper uppnås med rundade kanter och solida fronter. Spegelns rundade form ger hela uppsättningen lätthet. Den uttrycksfulla kroppen ger serier ett trevligt utseende, vilket gör Seth mycket populär bland våra kunder.

CUBUS

Cubus-serien är karakteristisk för sin kubiska kompositionslogik. Pelaren är fritt konfigurerbar genom modulär konstruktion som medför att du kan anpassa efter ditt behov av förvaring. Utrymmet mellan modulerna kan omvandlas till lådor, vilket ger dig än mer utrymme som är viktigt för att förvara badrumstillbehör.

TOBI

Tobi är en kombination av massiva fronter med rundade möbelhörn. Dess praktiska keramiska handfat har mjuka former och det finns ett stort utrymme för badrumstillbehör. Hela formen är uttrycksfull och extremt praktisk att använda.

NEAT

Den moderna Neat-serien erbjuder ett brett utbud av lösningar. Kollektionen innehåller en kommodskiva, ett öppet skåp, ett skåp med dörr samt ett extra inslag i ett funktionellt badrum, dvs. den mobila lådan/pallen med dyna, där vi också kan lagra toalettartiklar i badrummet. Erbjudandet kompletteras med multimedia spegel med Bluetooth och keramiskt handfat. Korrekt valt färgschema i samlingen som manifesterar sig i kompositionen av vitt med olika nyanser av ek (3 dekorer att välja mellan) betonar både lätthet och tidlöshet i uppsättningen.

VEXED

Vexed har en ovanlig kombination av trä och glas av dämpade nyanser som passar perfekt i det moderna badrummet. Vexed möbel linjer skapar harmoni och finns i ett rikt utbud av färger med hänvisning till strukturen i trä och traditionell vit glans. Ett dubbelhandfat med en särskild underdel finns också i Vexed-serien.

TOPAZ

Topaz representerar enkla och solida former monterade på benen på möblerna. Designen skapar en unik atmosfär med hänvisning till renheten som kommer från att kommunicera med naturen. Topaz är naturlighet i sig.