ATT KÖPA PRODUKTER

1Bläddra igenom hemsidan till  
2Välj produkt 
3Kontakta en återförsäljare 

Om ni får problem kontakta Carbe så hjälper vi er Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . 

UTSTÄLLNING

Mån-Fre 8:00 - 17:00    
Helger nås vi per telefon

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Vill ni beställa en katalog?

VÄLKOMMEN TILL CARBE ROSTFRIA HANDDUKSTORKARE

Carbe 600x1100

Artikelnummer: 50221  /  

Rating: 5/5

Produkt Carbe
Höjd 600mm
Bredd 1100mm
Djup 57-70mm
Liter 11
Kg 2,5
Effekt W 574
Anslutning R15
Material Syrafast rostfritt
VVC Ja
Värmare El/ vattenburen
Kvalite/färg Rostfritt
Art.nr 50221

Carbe handdukstork är en ny produkt med en unik design och en väldigt praktisk produkt. Den enkla designen är med sina rena linjer en produkt som passar på många ställen. Det är enkelt att hänga upp handdukar m.m. Det är en syrafast handdukstork och som går att koppla så att ni får en kombinerad handdukstork element.

Den är även en vertikal handdukstork vilket är unikt. Det är en kombination av handdukstork element som ger er möjligheten att ta bort ert vanliga element. Vi kallar det radiator handdukstork då ni får två funktioner i en. Förr i tiden användes enbart elektrisk handdukstork vilket kostar mer än en handdukstork vattenburen som är kopplat till ert värmesystem. Det är väldigt vanligt idag att de flesta redan har utfört en värmepumps installation och för att ta vara på den billigare värmen jämfört med elen rekommenderar vi en handdukstork vattenburen, då får ni en energieffektiv handdukstork. Ni slipper att risker att få en strömförande handdukstork. De vanligaste produkterna på marknaden är en kromad handdukstork, dessa produkter har den egenskapen att den ger dålig värme, då kromet fungerar som isolering av värmen, det samma gäller för lackade produkter. Givetvis kan ni koppla handdukstorken med el då det inte alltid är möjligt att koppla till värmesystemet. När man vill använda Carbe som en elektrisk handdukstork monterar man en el patron i ett av rören i nederkant. Våra el patroner är alltid med en elektronisk termostat för att hålla jämn värme.

Carbe är tillverkad i rostfritt stål utan några ytterliga lager.

I vissa fall vid flerbostadshus, hotell används varm vatten cirkulation för att alla i huset skall få varmt vatten i rimlig tid. Det finns normer som sätter krav på vvc och då använder man detta system till att värma och torka handdukar med. Då Carbe är tillverkat med svenskt stål tål den detta aggressiva vatten med hög temperatur och syre i. Alla produkter tryck provas med 60 bar på fabrik och avsynas i flera steg så det finns inga system där ni inte kan använda Carbe handdukstork.

Tillbehör: Elpatron Krom. Ventiler Rostfritt

Se även Carbe övriga produkter, det finns ett antal olika designade element i sortimentet. Ett element behöver inte se ut som de flesta gör idag. Det finns fantasifulla desingen till rimliga priser. Alla Carbe produkter är prisvärda handdukstorkar/ element. Man bör räkna på de produkter ni inte behöver installera t.ex. ett element som ersätts av en handdukstork.

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.
TOP
 x 

Kundvagnen är tom