ATT KÖPA PRODUKTER

1Bläddra igenom hemsidan till  
2Välj produkt 
3Kontakta en återförsäljare 

Om ni får problem kontakta Carbe så hjälper vi er Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . 

UTSTÄLLNING

Mån-Fre 8:00 - 17:00    
Helger nås vi per telefon

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Vill ni beställa en katalog?

VÄLKOMMEN TILL CARBE ROSTFRIA HANDDUKSTORKARE

Romeo 800x600 Guld

Artikelnummer: 53051  /  Tillgänglighet av produkt: Ja  /  

Rating: 5/5

Produkt Romeo
Höjd 800mm
Bredd 600mm
Djup 54-70mm
Liter 7
Kg 5,2
Effekt W 276
Anslutning R15
Material Syrafast rostfritt
VVC Ja
Värmare Vattenburen
Kvalite/färg Svart
Art.nr 53051

Romeo handdukstork i rostfritt är en unik produkt med en praktisk design. Utformningen av produkten underlätta att hänga handdukar på. Med ett material i rostfritt kommer aldrig era plagg att utsättas för rost fläckar m.m. Romeo har ett ytskikt som är lätt att hålla rent och snygg. De flesta produkter på marknaden är kromade handdukstorkare vilket har en begränsad kvalité’.                                                             Romeo kan kopplas på flera sett, som vattenburen handdukstork eller elektriska handdukstork. Normal används två ventiler som kopplas till ert vatten burna värme system. Om den skall kopplas med enbart el används en el patron som monteras i underkant i ett av rören. Det är av stor vikt att alla el är jordad för att undvika en strömförande handdukstork. I den andra änden kopplas en enrörsventil som har två anslutningar till rören men en till handdukstorken. Enrörs ventilen är omkopplingsbar för enrörssystem och tvårörssystem. Kopplingarna är för 15mm rör eller mindre, gänggången är för radiator koppling. Alla anslutningar på Romeo har en standard gänggång som är den vanligaste i branschen R15 rör gänga. Till ventilen rekommenderar vi en handratt och ingen termostat för att erhålla mesta möjliga värme. Med hög temperatur torkar utrymmet snabbare och ni slipper fukt skador.  

Om ni kopplar Romeo till ert värmesystem får ni en energieffektiv handdukstork som håller över tid. Med en kombinerad handdukstork element får ni två funktioner i en. Med en el patron kopplad får ni en elektrisk handdukstork för sommarens värme behov. Romeo kan väljas i olika storlekar och olika färger vilket ger er möjligheten att påverka färg designen i ert utrymme.

I vissa fall finns behov att koppla en handdukstork på vvs. För vvc behövs handdukstork i rostfritt. Romeo passar att användas till varmvatten cirkulation men bör då kopplas med våra ventiler till. El patron behövs aldrig när ni har en produkt kopplad till vvc. Vvc vattnet skall aldrig stängas av under året för att undvika legionella. Legionella uppstår i vattenledningar med för låg temperatur och stillastående.

Montering av handdukstork är enkel då det endast är fyra fästpunkter som har stora täckbrickor. När det kommer till installation rekommenderar vi att ni kontaktar er rör montör för att planera med honom. Det är även en fördel om kakelsättaren får komma med synpunkter då det är dom som skall garantera fukt säkerheten och garantierna på detta.

De flesta rör montörer idag har stor erfarenhet av att planera badrum, kontakta även er elektriker om ni skall använde el. Då det finns stort utbud av möjligheter kan montörerna hjälpa er på bästa sett. Vi på Carbe har lång erfarenhet så ni kan kontakta oss för rådgivning. Problemet är dock oftast att vi har svårt att besöka er, men kontakta oss så kan vi lotsa er rätt och förklara vad vi rekommenderar.

Tillbehör: Elpatron Guld. Ventiler Guld

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.
TOP
 x 

Kundvagnen är tom