Vivaldi 1200x500 Guld

Artikelnummer: 53044  /  

Rating: 5/5

Produkt Vivaldi
Höjd 1200 x 500
Bredd 500mm
Djup 54-70mm
Liter 9
Kg 9,4
Effekt W 451
Anslutning R15
Material Syrafast rostfritt
VVC Ja
Värmare Vattenburen
Kvalite/färg Guld
Art.nr 53044

Vivaldi handdukstork är en produkt med en funktionell design och av hög kvalité’. Handdukstorken kan kopplas med el patron eller till ett vattenburet värmesystem. Om förutsättningarna inte finns för inkoppling på värmesystemet är det enkelt att koppla in en elpatron. Det är viktigt att det är en jordad anslutning för att undvika att det blir en strömförande handdukstork.

I många badrum finns ett element för vattenburen värme. Detta element kan bytas ut mot en handdukstork från Carbe. Det som bör beräknas är vilket värmebehov som finns, ofta är elementen över dimensionerade vilket innebär att en kombinerad handdukstok element klarar att värma hela badrummet. Då ni kan ta bort ett element blir det en prisvärd handdukstork och en energieffektiv handdukstork

Då alla produkter från Carbe är i rostfritt material är det ingen risk att produkterna kan färga av sig med t.ex. rost. Alla produkter provtrycks för att säkerställa användnings området till de flest installationer. Fabriken provtrycker med 60 bar vilket vida överskrider de tryck förhållanden som kan uppträda i en anläggning.

Vivaldi handdukstork år tillverkat i ett material som klarar varmvatten cirkulations vatten. Detta är bland det mest aggressiva vatten som ni har i ert hem. Varmt vatten med syre utsätter material för stor korrosions belastningar. Vid vvc behövs handdukstork i rostfritt. De flesta kromade handdukstorkarna klarar inte detta.

Den unika designen gör det enkelt att hänga handdukar i flera lager. Då den finns i flera färger kan den även färgmässigt bli intressant design tillbehör till ert nya badrum.

 Vivaldi är en färgad handdukstork som utförs med en unik patenterad metod som kan liknas med legering. De färger som finns är guld, svart, brons och chamelont. Till alla produkter finns färgade ventiler.

Färger som svart har egenskapen att likna rökfärgat vilket höjer färg intrycket.

Guld färgen har en klar färg motsvarande 18 karats guld.

Chamelont kan lättast beskrivas som olja på vatten och ändrar sig i olika vinklar

Rostfritt innebär högglans polerat med liknelse av en spegel yta.

Montering av handdukstorken Vivaldi är enkel då den endast kräver fyra fästen som har en stor täckbricka. Vivaldi finns i flera storlekar vilket innebär stor val möjlighet vid placering. Höjder om 1000mm till 1200mm och med bredder på 500 och 600mm. 

Värmebehovet bör beräknas av en fackman, men man kan använda en generell metod där man utgår från 50W per kvadratmeter golv yta. Byggnadsår har betydelse då normerna ändrats genom åren. Vilken typ av uppvärmning har betydelse då en värmepump har lägre högsta temperatur än vedvärme, elvärme, fjärrvärme eller oljevärme.

Alla Carbe produkter är kvalitets testade på fabrik och har tillverkats i många år. Den höga kvalitén ger er en produkt som ni har glädje och nytta av under väldigt lång tid.

När ni väljer en produkt från Carbe får ni högsta kvalité, unik design, ett flertal färger att välja på, funktion som håller över tid men framförallt en trygghet. Vi på Carbe har lång erfarenhet av material i branschen de flesta har även arbetat med installationer vilket innebär att vi förstår montörerna och pratar samma språk.

Idag ställs det höga krav på våra våtutrymmen gällande vatten säkerhet. Detta tycker vi är bra för kvalité lönar sig i längden. Vi ser idag att tidigare val av material orsakar stora skador för stora pengar.

Tillbehör: Elpatron guld. Ventiler guld.  

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.