ATT KÖPA PRODUKTER

1Bläddra igenom hemsidan till  
2Välj produkt 
3Kontakta en återförsäljare 

Om ni får problem kontakta Carbe så hjälper vi er Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . 

UTSTÄLLNING

Mån-Fre 8:00 - 17:00    
Helger nås vi per telefon

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Vill ni beställa en katalog?

VÄLKOMMEN TILL CARBE ROSTFRIA HANDDUKSTORKARE

Waves

Artikelnummer: 8757343  /  Tillgänglighet av produkt: Ja  /  

Rating: 5/5

Produkt Waves
Kod GL-6
Höjd 1000mm
Bredd 645mm
Djup 80mm
Liter 4,5
Kg 8,5
Effekt W 468
Anslutning R15
Art.nr 8757343
Kvalite/färg Borstad
Material Rostfritt
VVC Nej
Värmare El/vattenburen

Waves rostfria handdukstork är en av våra populäraste produkter. Med sin unika design och användarvänliga utformning har den blivit en av våra största produkter. Ytskiktet som är borstat rostfritt ger handdukstorken större möjlighet för kläder att stanna kvar utan att glida av.

Då denna produkt är en vattenburen handdukstork ger det möjligheten att ersätta ett element med denna produkt. Vi kallar det en handdukstork element. Med en kombinerad handduktork element spar ni plats, pengar som ni sparar in på arbete och material. Detta ger er en prisvärd handdukstork. Den är även en energi effektiv handdukstork då ni spar in på installationen och sparar pengar på färre produkter. Så ni kan spara pengar och få en mer effektiv produkt i ert badrum. Ni kan även kombinera den vattenburna handdukstorken med en el patron i en av profilerna. 

Montering av Waves är enkelt men, för att underlätta för er har vi lite tips. Waves har fyra fästpunkter, det är korta rör på baksidan handdukstorken. På väggen skall de fyra lösa rör hylsorna (som finns med i bifogad låda) monteras . Hylsorna har ovala hål i botten, dessa medger att ni kan vrida röret. Drag åt monteringsskruven så fast att den inte klappar men går att vrida. När ni mätt upp alla fästpunkter och kontrollerat att de är raka, tryck in hela handdukstorken i fästena. Nu kommer ni märka att ni behöver vrida på hylsorna för att den skall passa. Detta är helt normalt , då det inte är lått att mäta och borra helt rakt.   

Elpatroner finns i flera färger som vitt, svart, guld, krom och grått. Elpatronen har dold el installation och har elekronisk styrning och termostat.

 

 

Recensioner

Recensioner saknas för denna produkt.
TOP
 x 

Kundvagnen är tom