ATT KÖPA PRODUKTER

1Bläddra igenom hemsidan till  
2Välj produkt 
3Kontakta en återförsäljare 

Om ni får problem kontakta Carbe så hjälper vi er Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . 

UTSTÄLLNING

Mån-Fre 8:00 - 17:00    
Helger nås vi per telefon

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Vill ni beställa en katalog?

Om Oss

Välkommen till Carbe, med premiumprodukter till ert drömhus 

 

Carbe energieffektiva handdukstorkare med sin unika design är en prisvärd handdukstork. Vi ser produkterna som kombinerad handdukstork element, med möjligheten att ansluta till ert värmesystem. Då får ni en radiator handdukstork med även möjlighet att skapa en elektrisk handdukstork. Våra färgade handdukstorkare är unika på marknaden. Våra syrafasta handdukstorkare kan även monteras som varm vatten cirkulations (vvc) värmare. Montering handdukstork är väldigt enkelt med de detaljer som följer med alla produkter. Vi säljer inte kromade handdukstorkare då vi kräver högre kvalité.  

 

Carbe har tre led ord och det KUNSKAP KVALITE' och UTVECKLING med dessa led ord i tankarna har vi tagit fram en unik produkt grupp i rostfria produkter.

2000 › Start av Carbe
2001

Under detta år började Carbe sälja borstade rostfria handdukstorkare

Vi sålde badrumsmöbler och kom i kontakt med en tidigare leverantör som tillverkar rostfria produkter. Vi tog fram ett antal olika designer av handdukstorkare och började sälja med stor framgång.

2003

Den stora flytten.

Detta år flyttade vi till nya lokaler i Munkebäck. Med många utställningar fick vi bättre möjlighet att visa våra produkter. Detta år togs nya modeller fram som ett annat känt bolag sålde på marknaden under sitt märke. Dessa produkter finns fortfarande på marknaden.

2007

Nästa stora flytt.

Detta år ansåg vi att vi behövde en annan typ av lokal, för att bättre hantera volymer. Vi flyttade till Brodalen i Partille.

2012

Nya produkter nya leverantörer,

Detta år blev vi kontaktade av en tillverkare i Europa som är stora på rostfri tillverkning, Vi kunde nu tillverka produkter i färg.

2013

Nya produkter presenteras.

Under hela 2012 arbetade vi på de nya färgade produkterna. Nu kunde vi äntligen presentera de färgade rostfria handdukstorkarna.

2014 › Nya avtal
TOP
 x 

Kundvagnen är tom