ATT KÖPA PRODUKTER

1Bläddra igenom hemsidan till  
2Välj produkt 
3Kontakta en återförsäljare 

Om ni får problem kontakta Carbe så hjälper vi er Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . 

UTSTÄLLNING

Mån-Fre 8:00 - 17:00    
Helger nås vi per telefon

CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Vill ni beställa en katalog?

Vanliga frågor

Välj av frågorna för att få de vanligaste svaren.

Vanliga Frågor

Här är några återförsäljare: Bygghemma, Buildor.se, Hemvaruhuset, Badshop, Golvshop,  Ahlsell, Dahl, John Fredrik, Onninen  eller er lokala rörläggare. Ni kan även kontakta oss direkt för att få er rabatt.
Ja de flesta kan kopplas med en el patron som skall placeras i botten av handdukstorken.
Vi rekommenderar att ni kontaktar en lokal installatör som kan ge er råd. Annars kan man chablon beräkna med 50 Watt per kvadratmeter.
De flesta utan färg finns på lager. Så normal leveranstid är 5-7 dagar. Vid beställning av borstade produkter har vi ca 3 veckors leveranstid. För färgade produkter som beställs tar det 1 vecka. 
Det följer med fästen för vägg, luftskruvar för montering på toppen av handdukstorken. Sen är det viktigt att ni talar om när ni beställer hur ni tänkt koppla produkten. Det finns el patroner i flera färger (med dold el installation) och ventiler för vattenburen värme i flera färger.
Det lättaste är att skriva ut monteringsbeskrivningen från respektive produktblad. Har ni problem kan ni kontakta oss så ger vi er råd. Ett tips gällande de borstade produkterna, det följer med "hylsor" som skall sitta på väggen. Skruva dess löst, så kan ni vrida hylsorna vid monteringen då ändras avstånden mellan hylsorna. Om ni tittar på hylsorna, så ser ni på baksidan att det inte är ett vanligt hål utan excentriskt. Detta ger möjligheten att förskjuta avstånden.
Det finns svart,guld och chamelont utöver rostfritt. En viktig information är att alla färgerna finns inte till alla produkter. Vi har disskutioner med fabriken om att kunna special beställa alla (utan borstat) produkter i samtliga färger. Vi tror att utvecklingen går åt detta håll. Om ni har ett flertal produkter som ni vill beställa i en färgställning kan ni alltid höra av er till Carbe.  
Det finns monteringsanvisning i paketet ni får levererat. Alternativs kan ni kontakta Carbe och så skickas det ni behöver. För att underlätta ber vi er att bifoga en mail adress så går det fortare.
TOP
 x 

Kundvagnen är tom